+90 212 365 78 00-99 (100 hat)
Gıda Mühendisliği (Yandal) Ders Planı
Gıda Mühendisliği Lisans Programı (Yandal) 2023-2024 / Güz Dönemi Öncesi
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Dili | Z/S | Kredi | AKTS | Teo. | Uyg. | Lab. | Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID 221E
|
Food Chemistry | English | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | TM |
GID 311
|
Gıda Mikrobiyolojisi I | Türkçe | Z | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 | TM |
GID 232
|
Gıda Kimyası II | Türkçe | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | TM |
GID 422
|
Gıda Kalite Kontrol | Türkçe | Z | 2 | 3,5 | 2 | 0 | 0 | TM |
GID 418E
|
Biochem.Chan.During Food Proc. | English | Z | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 | TM |
Dersler | Seçime Bağlı Ders I | S | 3 | 4 / 5 / 5,5 | TM | ||||
Dersler | Seçime Bağlı Ders II | S | 3 | 4 / 5 / 5,5 | TM | ||||
Dersler | Seçime Bağlı Ders III | S | 3 | 4 / 5 / 5,5 | TM |
Toplam Kredi : 23,00 Toplam AKTS : 0,00