+90 212 365 78 00-99 (100 hat)
Seçime Bağlı Ders III
Ders | Dil | Kredi | AKTS | Teo. | Uyg. | Lab. |
---|---|---|---|---|---|---|
GID 312
Gıda Mikrobiyolojisi II |
Türkçe | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 |
GID 314
Duyusal Analiz |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
GID 322
Gıda Müh Temel İşlemler II |
Türkçe | 3 | 5,5 | 3 | 0 | 0 |
GID 413
Biyoteknoloji |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
GID 416E
Shelf Life of Foods |
English | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
GID 421E
Food Technology |
English | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 |