+90 212 365 78 00-99 (100 line)
7.yy Seçime Bağlı Ders II (MT)
| Theoretical | Language | Credit | ECTS | Teo. | Tutorial | Lab. |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
GID 337E
Lipid Chemistry and Technology |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 338E
Physical&Func.Prop.Food Mater. |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 339E
Production of Food Ingredients |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 442E
Sustainable Food Production |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 443
Biyosistemlerde Teknogirişimcilik |
Türkçe | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 456
Duyusal Analiz |
Türkçe | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 457
Gıda Ambalajlama |
Türkçe | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 458
Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell. |
Türkçe | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 459
Biyoteknoloji |
Türkçe | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 460E
Cold Storage Technology |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 461E
Shelf Life of Foods |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 462
Hububat Teknolojisi |
Türkçe | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 463E
Biochemical Changes During Food Processing and Storage |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 464E
Enzymes in Food Production |
English | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
GID 465
Coğrafi İşaretlerin Korunması |
Türkçe | 2 | 4 | 2 | 0 | 0 |
|
MYZ 301E
Introduction to Artificial Intelligence for Engineering |
English | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 |
|
MYZ 301
Mühendislik için Yapay Zekaya Giriş |
Türkçe | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 |
