+90 212 365 78 00-99 (100 line)
8.yy Elective Course (MT)
| Theoretical | Language | Credit | ECTS | Teo. | Tutorial | Lab. |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
GID 314
Duyusal Analiz |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 316
Gıda Ambalajlama |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 318
Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell. |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 413
Biyoteknoloji |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 415
Soğukta Saklama Teknolojisi |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 416E
Shelf Life of Foods |
English | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 417
Hububat Teknolojisi |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 418E
Biochem.Chan.During Food Proc. |
English | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 419E
Enzymes in Food Production |
English | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
|
GID 438
Avrupa Birliği Hukukunda Coğrafi İşaretlerin ve Geleneksel Özellikli Ürün Adının Korunması |
Türkçe | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 |
