Gıda Mühendisliği Lisans Ders Planı

KMM_GID ÇAP Programı 2015-2016 / Güz Dönemi Öncesi

Ders Kodu Ders Adı Ders Dili Z/S Kredi AKTS Teo. Uyg. Lab. Türü
GID 221E
Food Chemistry English Z 3 6 3 0 0 LA
GID 222
Mikrobiyoloji Türkçe Z 3 5 3 0 0 LA
GID 232
Gıda Kimyası II Türkçe Z 3 6 3 0 0 LA
GID 311
Gıda Mikrobiyolojisi I Türkçe Z 3 4 3 0 0 LA
GID 321
Gıda Mikrobiyolojisi Lab Türkçe Z 1,5 4 0 0 3 LA
GID 312
Gıda Kimyası II Türkçe Z 3 5 3 0 0 LA
GID 322
Gıda Müh Temel İşlemler II Türkçe Z 3 5,5 3 0 0 LA
GID 332
Gıda Mühendisliği Laboratuarı Türkçe Z 2 6 0 0 4 LA
GID 421E
Food Technology English Z 3 5 3 0 0 LA
GID 422
Gıda Kalite Kontrol Türkçe Z 2 3,5 2 0 0 LA
GID 432
Gıda Kalite Kontrol Lab Türkçe Z 1,5 4,5 0 0 3 LA
GID 492
Bitirme Çalışması Türkçe Z 3 12 0 6 0 LA
Dersler 6.yy Seçime Bağlı Ders(MT) S 3 4 MT
Dersler 7.yy Seçime Bağlı Ders(MT) S 3 4 MT
Dersler 8.yy Elective Course(MT) S 3 4 MT

Toplam Kredi : 40,00  Toplam AKTS : 0,00

İlişkili Programlar:

Birincil Program Kodu Birincil Program Adı Güncelleme Tarihi
KMM_LS Kimya Mühendisliği Lisans 22.08.2024