+90 212 365 78 00-99 (100 hat)
Gıda Mühendisliği Lisans Ders Planı
KMM_GID ÇAP Programı 2015-2016 / Güz Dönemi Öncesi
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Dili | Z/S | Kredi | AKTS | Teo. | Uyg. | Lab. | Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID 221E
|
Food Chemistry | English | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 222
|
Mikrobiyoloji | Türkçe | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 232
|
Gıda Kimyası II | Türkçe | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 311
|
Gıda Mikrobiyolojisi I | Türkçe | Z | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 321
|
Gıda Mikrobiyolojisi Lab | Türkçe | Z | 1,5 | 4 | 0 | 0 | 3 | LA |
GID 312
|
Gıda Kimyası II | Türkçe | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 322
|
Gıda Müh Temel İşlemler II | Türkçe | Z | 3 | 5,5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 332
|
Gıda Mühendisliği Laboratuarı | Türkçe | Z | 2 | 6 | 0 | 0 | 4 | LA |
GID 421E
|
Food Technology | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 422
|
Gıda Kalite Kontrol | Türkçe | Z | 2 | 3,5 | 2 | 0 | 0 | LA |
GID 432
|
Gıda Kalite Kontrol Lab | Türkçe | Z | 1,5 | 4,5 | 0 | 0 | 3 | LA |
GID 492
|
Bitirme Çalışması | Türkçe | Z | 3 | 12 | 0 | 6 | 0 | LA |
Dersler | 6.yy Seçime Bağlı Ders(MT) | S | 3 | 4 | MT | ||||
Dersler | 7.yy Seçime Bağlı Ders(MT) | S | 3 | 4 | MT | ||||
Dersler | 8.yy Elective Course(MT) | S | 3 | 4 | MT |
Toplam Kredi : 40,00 Toplam AKTS : 0,00
İlişkili Programlar:
Birincil Program Kodu | Birincil Program Adı | Güncelleme Tarihi |
---|---|---|
KMM_LS | Kimya Mühendisliği Lisans | 22.08.2024 |