Gıda Mühendisliği Lisans Ders Planı

BIO_GID ÇAP Programı 2015-2016 / Güz Dönemi Öncesi

Ders Kodu Ders Adı Ders Dili Z/S Kredi AKTS Teo. Uyg. Lab. Türü
GID 211E
Mass and Energy Balances English Z 3 6 3 0 0 LA
GID 221E
Food Chemistry English Z 3 6 3 0 0 LA
KIM 206
Analitik Kimya & Enst Analizi Türkçe Z 3 4,5 3 0 0 LA
KIM 206L
Ana. Kimya & Enst Anz. Lab. Türkçe Z 1 1,5 0 0 2 LA
AKM 204E
Fluid Mechanics English Z 3 5 3 0 0 LA
GID 232
Gıda Kimyası II Türkçe Z 3 6 3 0 0 LA
GID 212
Termodinamik Türkçe Z 4 7 4 0 0 LA
GID 331E
Food Eng Unit Operations I English Z 3 4,5 3 0 0 LA
GID 311
Gıda Mikrobiyolojisi I Türkçe Z 3 4 3 0 0 LA
GID 341
Isı Aktarımı Türkçe Z 3 5 3 0 0 LA
GID 351
Kütle Aktarımı Türkçe Z 3 5,5 3 0 0 LA
GID 312
Gıda Kimyası II Türkçe Z 3 5 3 0 0 LA
GID 322
Gıda Müh Temel İşlemler II Türkçe Z 3 5,5 3 0 0 LA
GID 332
Gıda Mühendisliği Laboratuarı Türkçe Z 2 6 0 0 4 LA
GID 411E
Food Engineering Design I English Z 3 5 3 0 0 LA
GID 421E
Food Technology English Z 3 5 3 0 0 LA
GID 441
Proses Kontrol Türkçe Z 3 5 3 0 0 LA
GID 422
Gıda Kalite Kontrol Türkçe Z 2 3,5 2 0 0 LA
GID 432
Gıda Kalite Kontrol Lab Türkçe Z 1,5 4,5 0 0 3 LA
GID 402
Gıda Mühendisliği Tasarım II Türkçe Z 3 10 1 4 0 LA
GID 492
Bitirme Çalışması Türkçe Z 3 12 0 6 0 LA
Dersler 3.yy Seçime Bağlı Ders(TM) S 3 4,5 / 5 TM
Dersler 6.yy Seçime Bağlı Ders(MT) S 3 4 MT
Dersler 6.yy Seçime Bağlı Ders(TM) S 3 4,5 / 6 TM
Dersler 7.yy Seçime Bağlı Ders(MT) S 3 4 MT

Toplam Kredi : 70,50  Toplam AKTS : 0,00

İlişkili Programlar:

Birincil Program Kodu Birincil Program Adı Güncelleme Tarihi
BIO_LS Moleküler Biyoloji ve Genetik Lisans 22.08.2024
BIOE_LS Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Lisans 22.08.2024