+90 212 365 78 00-99 (100 hat)
Gıda Mühendisliği Lisans Ders Planı
KIM_GID ÇAP Programı 2023-2024 / Güz Dönemi Sonrası
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Dili | Z/S | Kredi | AKTS | Teo. | Uyg. | Lab. | Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID 216E
|
Mass and Energy Balances | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 223E
|
Food Chemistry | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 204E
|
Momentum Transfer | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 224
|
Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. | Türkçe | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 226E
|
Microbiology | English | Z | 2 | 5 | 2 | 0 | 0 | - |
GID 331E
|
Food Eng Unit Operations I | English | Z | 3 | 4,5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 311
|
Gıda Mikrobiyolojisi I | Türkçe | Z | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 323
|
Gıda Mikrobiyolojisi Lab | Türkçe | Z | 2 | 6 | 0 | 0 | 4 | - |
GID 341
|
Isı Aktarımı | Türkçe | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 351
|
Kütle Aktarımı | Türkçe | Z | 3 | 5,5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 312E
|
Food Microbiology II | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 322
|
Gıda Müh Temel İşlemler II | Türkçe | Z | 3 | 5,5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 332
|
Gıda Mühendisliği Laboratuarı | Türkçe | Z | 2 | 6 | 0 | 0 | 4 | LA |
GID 421E
|
Food Technology | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 306E
|
Food Plant Design & Economics | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 4901E
|
Food Engineering Design I | English | Z | 4 | 8 | 3 | 2 | 0 | - |
GID 433
|
Gıda Kalite Kontrol Lab | Türkçe | Z | 2 | 6 | 0 | 0 | 4 | - |
GID 409
|
Proses Kontrol | Türkçe | Z | 2 | 5 | 2 | 0 | 0 | - |
GID 424
|
Gıda Kalite Kontrol | Türkçe | Z | 3 | 3,5 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 4902
|
Gıda Mühendisliği Tasarımı II | Türkçe | Z | 4 | 10 | 2 | 4 | 0 | - |
GID 408E
|
Statistical Methods | English | Z | 3 | 6 | 2 | 0 | 2 | - |
Toplam Kredi : 60,00 Toplam AKTS : 0,00
İlişkili Programlar:
Birincil Program Kodu | Birincil Program Adı | Güncelleme Tarihi |
---|---|---|
KIM_LS | Kimya Lisans | 22.08.2024 |
KIME_LS | Kimya (İngilizce) Lisans | 22.08.2024 |