+90 212 365 78 00-99 (100 hat)
Gıda Mühendisliği Lisans Ders Planı
CEV_GID ÇAP Programı 2018-2019 / Güz ile 2023-2024 / Güz Dönemleri Arası
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Dili | Z/S | Kredi | AKTS | Teo. | Uyg. | Lab. | Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
GID 211E
|
Mass and Energy Balances | English | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 221E
|
Food Chemistry | English | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 224
|
Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. | Türkçe | Z | 3 | 6 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 331E
|
Food Eng Unit Operations I | English | Z | 3 | 4,5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 311
|
Gıda Mikrobiyolojisi I | Türkçe | Z | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 323
|
Gıda Mikrobiyolojisi Lab | Türkçe | Z | 2 | 6 | 0 | 0 | 4 | - |
GID 341
|
Isı Aktarımı | Türkçe | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 351
|
Kütle Aktarımı | Türkçe | Z | 3 | 5,5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 324E
|
Food Safety,Sanitat.&Preserv. | English | Z | 3 | 4 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 322
|
Gıda Müh Temel İşlemler II | Türkçe | Z | 3 | 5,5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 332
|
Gıda Mühendisliği Laboratuarı | Türkçe | Z | 2 | 6 | 0 | 0 | 4 | LA |
GID 421E
|
Food Technology | English | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 4901E
|
Food Engineering Design I | English | Z | 4 | 8 | 3 | 2 | 0 | - |
GID 433
|
Gıda Kalite Kontrol Lab | Türkçe | Z | 2 | 6 | 0 | 0 | 4 | - |
GID 441
|
Proses Kontrol | Türkçe | Z | 3 | 5 | 3 | 0 | 0 | LA |
GID 424
|
Gıda Kalite Kontrol | Türkçe | Z | 3 | 3,5 | 3 | 0 | 0 | - |
GID 4902
|
Gıda Mühendisliği Tasarımı II | Türkçe | Z | 4 | 10 | 2 | 4 | 0 | - |
GID 450
|
Gıda Müh. Özel Konular | Türkçe | Z | 3 | 7 | 0 | 6 | 0 | - |
Toplam Kredi : 53,00 Toplam AKTS : 0,00
İlişkili Programlar:
Birincil Program Kodu | Birincil Program Adı | Güncelleme Tarihi |
---|---|---|
CEV_LS | Çevre Mühendisliği Lisans | 22.08.2024 |
CEVE_LS | Çevre Mühendisliği (İngilizce) Lisans | 22.08.2024 |