Gıda Mühendisliği Lisans Ders Planı

KMM_GID ÇAP Programı 2018-2019 / Güz ile 2023-2024 / Güz Dönemleri Arası

Ders Kodu Ders Adı Ders Dili Z/S Kredi AKTS Teo. Uyg. Lab. Türü
GID 221E
Food Chemistry English Z 3 6 3 0 0 LA
GID 224
Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. Türkçe Z 3 6 3 0 0 -
GID 222
Mikrobiyoloji Türkçe Z 3 5 3 0 0 LA
GID 311
Gıda Mikrobiyolojisi I Türkçe Z 3 4 3 0 0 LA
GID 323
Gıda Mikrobiyolojisi Lab Türkçe Z 2 6 0 0 4 -
GID 324E
Food Safety,Sanitat.&Preserv. English Z 3 4 3 0 0 -
GID 322
Gıda Müh Temel İşlemler II Türkçe Z 3 5,5 3 0 0 LA
GID 332
Gıda Mühendisliği Laboratuarı Türkçe Z 2 6 0 0 4 LA
GID 421E
Food Technology English Z 3 5 3 0 0 LA
GID 4901E
Food Engineering Design I English Z 4 8 3 2 0 MT
GID 433
Gıda Kalite Kontrol Lab Türkçe Z 2 6 0 0 4 -
GID 424
Gıda Kalite Kontrol Türkçe Z 3 3,5 3 0 0 -
GID 4902
Gıda Mühendisliği Tasarımı II Türkçe Z 4 10 2 4 0 -
GID 450
Gıda Müh. Özel Konular Türkçe Z 3 7 0 6 0 -

Toplam Kredi : 41,00  Toplam AKTS : 0,00

İlişkili Programlar:

Birincil Program Kodu Birincil Program Adı Güncelleme Tarihi
KMM_LS Kimya Mühendisliği Lisans 22.08.2024